KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME METNİ

  • Agrogenda sitesine hoş geldiniz! (Son Güncelleme : 29.08.2022)
  • GİZLİLİK POLİTİKASI

Bu web sitesi (“Site”), e-reklamevi digital / Agrotad A.Ş. (“Şirket”) aittir. Bu Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Bilgilendirme Metni (“Politika”), 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, veri sorumlusu sıfatıyla faaliyet gösteren ve Harbiye Mh. Bostan Sk. Orjin Apt. No.15 Kat.5 Nişantaşı 34367, Şişli / İstanbul adresinde kayıtlı adresi bulunan Şirket tarafından aşağıdaki konularda bilgilendirilmeniz amacıyla hazırlanmıştır:

  • Şirket tarafından Site aracılığıyla toplanılan ve işlenen kişisel verilerin türleri, bu kişisel verilerin nasıl kullanıldığı, şirketin kişisel verilerinizi kimlerle ve hangi amaçlarla paylaşabileceği, şirketin işlediği kişisel verileriniz üzerindeki haklarınızın neler olduğu ve bu hakları nasıl kullanabileceğiniz ve istekleriniz hakkında bize ulaşmak için seçeneklerinizi içermektedir.

Verilerinizin İşlenmesi İle İlgili Bilgiler İçin İlgili Başlığa Gidebilirsiniz

  • Agrogenda Üyesi Olmanız Halinde Kişisel Verilerinizin İşlenmesi
  • Agrogenda Platformunu Agrogenda Üyesi ya da Abonesi Olmadan Ziyaret Etmeniz Halinde Kişisel Verilerinizin İşlenmesi
  • Agrogenda Abonesi Olmanız Halinde Kişisel Verilerinizin İşlenmesi
  • AgrogendaHaberlerinde Yer Almanız Halinde Kişisel Verilerinizin İşlenmesi
  • Agrogenda Üyesi Olmanız Halinde Kişisel Verilerinizin Aktarılması
  • Agrogenda Platformunu Agrogenda Üyesi ya da Abonesi Olmadan Ziyaret Etmeniz Halinde Kişisel Verilerinizin Aktarılması
  • Agrogenda Abonesi Olmanız Halinde Kişisel Verilerinizin Aktarılması
  • Agrogenda Haberlerinde Yer Almanız Halinde Kişisel Verilerinizin Aktarılması

A. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER, İŞLEME AMAÇLARI VE VERİ İŞLEMENİN HUKUKİ SEBEPLERİ

i. Agrogenda Üyesi Olmanız Halinde, Kişisel Verileriniz Aşağıdaki Tabloda Belirtilen Şekilde İşlenmektedir:

Kişisel Verilerin İşlenme Amacıİşlenen Kişisel VeriVeri İşlemenin Hukuki Sebebi
Site Üyeliğinin OluşturulmasıAdı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Şifre, Telefon NumarasıKVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması 
Hesap Güvenliğinin SağlanmasıAlternatif E-Posta Adresi, ŞifreKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Kanundan Doğan Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi, Web Sitesinin Güvenliğinin SağlanmasıIP Adresi ve PortuKVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olmasıKVKK Madde 5 (2) (a) uyarınca; veri işlemenin kanunlarda açıkça ön görülmesiKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Agrogenda İnternet Sitesine İçerik YüklenmesiAdı, SoyadıKVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
Agrogenda Oyunlarına Girişin GerçekleştirilmesiAdı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Site Üyeliğinin Oluşturulması, Üye AdıKVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
Ücretsiz Canlı Borsa Hizmetinin SunulmasıAdı, SoyadıKVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
Üyelik ile İlgili İletişimlerin SağlanmasıAdı, Soyadı, Telefon NumarasıKVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
Müşteri Talep ve Şikayetlerinin Toplanması ve Yerine GetirilmesiAdı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Agrogenda E-Posta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon NumarasıKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Ücretsiz Canlı Borsa Hizmetinin SunulmasıAdres, Üye AdıKVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olmasıKVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
Agrogenda Site ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin Oluşturulması Çerez BilgilerKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olmasıKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Agrogenda İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin YürütülmesiÇerez BilgileriKVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
Agrogenda Profilinin ÖzelleştirilmesiCinsiyet, Doğum TarihiKVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
Agrogenda Profilinin ÖzelleştirilmesiProfil ResmiKVKK Madde 5 (2) (d) uyarınca; kişinin kendisi tarafından verinin alenileştirilmesi
Haber Hizmetlerinin SunulmasıHaber Yorumlarında Yer Alabilecek Kişisel VerilerKVKK Madde 5 (2) (d) uyarınca; kişinin kendisi tarafından verinin alenileştirilmesi
Agrogenda Hesabına Üçüncü Taraf Hesapları İle Giriş YapılabilmesiFacebook ID, Google IDKVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
Site’ye İçerik YüklenmesiAgrogenda’ya Yüklenen İçeriklerde Yer Alabilecek Diğer Kişisel Veriler, Üye AdıKVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
Kredi Kartı ve Havale Ödemelerinin İadesinin SağlanmasıAdı, Soyadı, Kredi Kartı Numarası, Banka Hesap BilgilerKVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

ii. Agrogenda Platformunu Agrogenda Üyesi ya da Abonesi Olmadan Ziyaret Etmeniz Halinde Kişisel Verileriniz Aşağıdaki Tabloda Belirtilen Şekilde İşlenmektedir:

Kişisel Verilerin İşlenme Amacıİşlenen Kişisel VeriVeri İşlemenin Hukuki Sebebi
Müşteri Talep ve Şikayetlerinin Toplanması ve Yerine GetirilmesiAdı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Agrogenda EPosta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon NumarasıKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Kanundan Doğan Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi, Web Sitesinin Güvenliğinin SağlanmasıIP Adresi ve PortuKVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olmasıKVKK Madde 5 (2) (a) uyarınca; veri işlemenin kanunlarda açıkça ön görülmesiKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Agrogenda Site ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin OluşturulmasıÇerez BilgileriKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Agrogenda İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin YürütülmesiÇerez BilgileriKVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
Facebook ID Aracılığıyla Agrogenda Ürün ve Hizmetlerinin Tanıtımının YapılabilmesiÇerez BilgileriKVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
Agrogenda Hesabına Üçüncü Taraf Hesapları İle Giriş YapılabilmesiFacebook IDKVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
Haber Hizmetlerinin SunulmasıHaber Yorumlarında Yer Alabilecek Kişisel VerilerKVKK Madde 5 (2) (d) uyarınca; kişinin kendisi tarafından verinin alenileştirilmesi
Kredi Kartı ve Havale Ödemelerinin İadesinin SağlanmasıAdı, Soyadı, Kredi Kartı Numarası, Banka Hesap BilgileriKVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğ

iii. Agrogenda Platformunu Agrogenda Üyesi ya da Abonesi Olmadan Ziyaret Etmeniz Halinde Kişisel Verileriniz Aşağıdaki Tabloda Belirtilen Şekilde İşlenmektedir:

Kişisel Verilerin İşlenme Amacıİşlenen Kişisel VeriVeri İşlemenin Hukuki Sebebi
Agrogenda Aboneliğinin Oluşturulması ve servis Hizmetinin SunulmasıAdı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Agrogenda EPosta Adresi, Doğum Tarihi, Telefon NumarasıKVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
Kanundan Doğan Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi, Web Sitesinin Güvenliğinin SağlanmasıIP Adresi ve PortuKVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olmasıKVKK Madde 5 (2) (a) uyarınca; veri işlemenin kanunlarda açıkça ön görülmesiKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Hesap Güvenliğinin SağlanmasıAlternatif E-Posta Adresi, Agrogenda E-Posta Adresi, Telefon Numarası, Doğum TarihiKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Agrogenda Haber Servislerine Abone OlunmasıAgrogenda E-Posta AdresiKVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
Anlık Borsa Hizmetinin SunulmasıAdı, Soyadı, Adres, Telefon NumarasıKVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olmasıKVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
Kredi Hesaplama Hizmetinin SunulmasıKredi Hesaplama Hizmetinin SunulmasıKVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olmasıKVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
Forex Hizmetinin SunulmasıAdı, Soyadı, Adres, T.C. Kimlik Numarası, Telefon NumarasıKVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olmasıKVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
Kullanıcılarla Abonelikten Doğan İletişimin SağlanmasıAdı, Soyadı, Agrogenda E-Posta Adresi, Telefon NumarasıKVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
Tahsilatın Gerçekleştirilmesi ve Faturalandırmanın GerçekleştirilmesiAdı, Soyadı, Banka Hesap Bilgileri, Fatura Adresi, Kredi Kartı Bilgileri, T.C. Kimlik Numarası, Telefon Numarası, Vergi Kimlik Bilgileri, AdresKVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olmasıKVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
Agrogenda Oyunlarına Girişin GerçekleştirilmesiAdı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Telefon Numarası, Üye AdıKVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
Müşteri Taleplerinin Toplanmasına İlişkin Süreçlerin YürütülmesiAdı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Agrogenda EPosta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon NumarasıKVKK Madde 5 (2) (f) ) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Agrogenda Site ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin OluşturulmasıÇerez BilgileriKVKK Madde 5 (2) (f) ) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Agrogenda İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin YürütülmesiÇerez BilgileriKVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
Agrogenda Profilinin ÖzelleştirilmesiCinsiyetKVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
Agrogenda Profilinin ÖzelleştirilmesiDoğum TarihiKVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
Agrogenda Profilinin ÖzelleştirilmesiProfil ResmiKVKK Madde 5 (2) (d) uyarınca; kişinin kendisi tarafından verinin alenileştirilmesi
Agrogenda Hesabına Üçüncü Taraf Hesapları ile Giriş YapılabilmesiFacebook ID, Google IDKVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
Kredi Kartı ve Havale Ödemelerinin İadesinin SağlanmasıAdı, Soyadı, Kredi Kartı Numarası, Banka Hesap BilgileriKVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

iv. Agrogenda Haberlerinde Yer Almanız Halinde, Kişisel Verileriniz Aşağıdaki Tabloda Belirtilen Şekilde İşlenmektedir:

Kişisel Verilerin İşlenme Amacıİşlenen Kişisel VeriVeri İşlemenin Hukuki Sebebi
Haber Hizmetlerin SunulmasıAdı, Soyadı, Haber İçeriğinde ve Görsellerinde Yer Alabilecek Diğer Kişiler, Haber İçeriğinde ve Görsellerinde Yer Alabilecek Özel Nitelikli Kişisel VerilerKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Kanundan Doğan Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi, Web Sitesinin Güvenliğinin SağlanmasıIP Adresi ve PortuKVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olmasıKVKK Madde 5 (2) (a) uyarınca; veri işlemenin kanunlarda açıkça ön görülmesiKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması

B. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN AKTARIMI VE ALICILAR

i. Agrogenda Üyesi Olmanız Halinde Kişisel Verileriniz Aşağıdaki Tabloda Belirtildiği Şekilde İlgili Alıcı Gruplarıyla Paylaşılmaktadır: 

Kişisel Verilerin Aktarım AmacıAktarılan Kişisel VeriAktarılan Kişisel VeriVeri İşlemenin Hukuki Sebebi
Sunucu Hizmetinin AlınmasıAdı, Soyadı, Adres, Alternatif E-Posta Adresi, Çerez Bilgileri, Facebook ID, Google ID, Agrogenda EPosta Adresi, Agrogenda’ya Yüklenen İçeriklerde Yer Alabilecek Diğer Kişisel Veriler, Profil Resmi, Şifre, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası, Üye Adı, Haber Yorumlarında Yer Alabilecek Kişisel Veriler, IP Adresi ve Portu, Adı, Soyadı, Kredi Kartı Numarası, Banka Hesap BilgilerVeri Merkezi Hizmeti SağlayıcıKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Sunucu Hizmetinin AlınmasıCinsiyet, Doğum TarihiVeri Merkezi Hizmeti SağlayıcıKVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
Kişisel Bilgilendirme E-Postalarının GönderilmesiAdı, Soyadı, Alternatif E-Posta AdresiE-Posta Gönderim Hizmeti SağlayıcıKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Borsa İstanbul ile Kurulan Sözleşme Uyarınca Finans Verilerinin AktarılmasıAdı, Soyadı, AdresBorsa İstanbulKVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
Müşteri Taleplerinin Toplanmasına İlişkin Süreçlerin YürütülmesiAdı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Agrogenda E-Posta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası Müşteri Şikayetlerinin Yönetimi İçin Destek Alınan Firma ve UygulamaKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Profil Resimlerinin Uygunluğunun Kontrolü Konusunda Hizmet AlınmasıProfil Resmi, Üye AdıMüşteri Şikayetlerinin Yönetimi İçin Destek Alınan Firma ve UygulamaKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Agrogenda Site ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin OluşturulmasıÇerez BilgileriVeri Merkezi Hizmeti SağlayıcıKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Agrogenda İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin YürütülmesiVeri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı, 3.Taraf Çerez SağlayıcılarVeri Merkezi Hizmeti SağlayıcıKVKK Madde 5 (1)  uyarınca; açık rızanıza dayanarak

ii. Agrogenda Platformunu Agrogenda Üyesi ya da Abonesi Olmadan Ziyaret Etmeniz Halinde Kişisel Verileriniz Aşağıdaki Tabloda Belirtildiği Şekilde İlgili Alıcı Gruplarıyla Paylaşılmaktadır: 

Kişisel Verilerin Aktarım AmacıAktarılan Kişisel VeriAktarılan Kişisel VeriVeri İşlemenin Hukuki Sebebi
Sunucu Hizmetinin AlınmasıAdı, Soyadı, Alternatif EPosta Adresi, Agrogenda EPosta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefo Numarası, Haber Yorumlarında Yer Alabilecek Kişisel Veriler, IP Adresi ve Portu, Adı, Soyadı, Kredi Kartı Numarası, Banka Hesap Bilgileri, Doğum Tarihi, Adres, Vergi Kimlik BilgileriVeri Merkezi Hizmeti SağlayıcıKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Müşteri Taleplerinin Toplanmasına İlişkin Süreçlerin YürütülmesiAdı, Soyadı, Alternatif EPosta Adresi, Agrogenda EPosta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon NumarasıMüşteri Şikayetlerinin Yönetimi İçin Destek Alınan Firma ve UygulamaKVKK Madde 5 (2)uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Agrogenda Site ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin OluşturulmasıÇerez BilgilerVeri Merkezi Hizmeti SağlayıcıKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Agrogenda İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin YürütülmesiÇerez BilgilerVeri Merkezi Hizmeti SağlayıcıKVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
Agrogenda İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin YürütülmesiÇerez Bilgiler3. Taraf Çerez SağlayıcılarKVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
Facebook ID Aracılığıyla Agrogenda Ürün ve Hizmetlerinin Tanıtımının YapılabilmesiÇerez Bilgileri, Facebook IDVeri Merkezi Hizmeti SağlayıcıKVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
Facebook ID Aracılığıyla Agrogenda Ürün ve Hizmetlerinin Tanıtımının YapılabilmesiÇerez Bilgileri, Facebook ID3. Taraf Çerez SağlayıcılarKVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak

iii. Agrogenda Abonesi Olmanız Halinde Kişisel Verileriniz Aşağıdaki Tabloda Belirtildiği Şekilde İlgili Alıcı Gruplarıyla Paylaşılmaktadır: 

Kişisel Verilerin Aktarım AmacıAktarılan Kişisel VeriAktarılan Kişisel VeriVeri İşlemenin Hukuki Sebebi
Sunucu Hizmetinin AlınmasıAdı, Soyadı, Adres, Alternatif E-Posta Adresi, Banka Hesap Bilgileri, Cinsiyet, Doğum Tarihi, Facebook ID, Fatura Adresi, Google ID, Kredi Kartı Bilgileri, Agrogenda EPosta Adresi, Profil Resmi, T.C. Kimlik Numarası, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası, Üye Adı, IP Adresi ve Portu, Adı, Soyadı, Kredi Kartı Numarası, Banka Hesap BilgileriVeri Merkezi Hizmeti SağlayıcıKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Kişilere Bilgilendirme EPostalarının GönderilmesiAdı, Soyadı, Agrogenda E-Posta AdresiE-Posta Gönderim Hizmeti SağlayıcıKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Abonelik Ödemelerinin Tahsil EdilmesiAdı, Soyadı, Kredi Kartı BilgileriÖdeme Hizmeti KuruluşuKVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
Borsa İstanbul ile Kurulan Sözleşme Uyarınca Finans Verilerinin AktarılmasıAdı, Soyadı, AdresBorsa İstanbulKVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
Kredi Hesaplama Hizmetinin SunulmasıAdı, Soyadı, Adres, Alternatif E-Posta Adresi, T.C. Kimlik Numarası, Telefon NumarasıKredi Hesaplama Hizmet SağlayıcısıKVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
Forex Hizmetinin SunulmasıAdı, Soyadı, Adres, Alternatif E-Posta Adresi, T.C. Kimlik Numarası, Telefon NumarasıForex Hizmet SağlayıcısıKVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
Müşteri Taleplerinin Toplanmasına İlişkin Süreçlerin YürütülmesiAdı, Soyadı, Alternatif EPosta Adresi, Agrogenda EPosta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon NumarasıMüşteri Şikayetlerinin Yönetimi İçin Destek Alınan Firma ve UygulamaKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Profil Resimlerinin Uygunluğunun Kontrolü Konusunda Hizmet AlınmasıProfil Resmi, Üye AdıMüşteri Şikayetlerinin Yönetimi İçin Destek Alınan Firma ve UygulamaKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Agrogenda Site ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin OluşturulmasıÇerez BilgileriVeri Merkezi Hizmeti SağlayıcıKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Agrogenda İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin YürütülmesiÇerez BilgileriVeri Merkezi Hizmeti SağlayıcıKVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
Agrogenda İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin YürütülmesiÇerez Bilgileri3.Taraf Çerez SağlayıcılarKVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak

iv. Agrogenda Haberlerinde Yer Almanız Halinde Aşağıdaki Tabloda Belirtildiği Şekilde İlgili Alıcı Gruplarıyla Paylaşılmaktadır: 

Kişisel Verilerin Aktarım AmacıAktarılan Kişisel VeriAktarılan Kişisel VeriVeri İşlemenin Hukuki Sebebi
Sunucu Hizmetinin AlınmasıAdı, Soyadı, Haber İçeriğinde ve Görsellerinde Yer Alabilecek Diğer Kişisel Veriler, Haber İçeriğinde ve Görsellerinde Yer Alabilecek Özel Nitelikli Kişisel Veriler, IP Adresi ve PortuVeri Merkezi Hizmeti SağlayıcıKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması

Yukarıda belirtilenlerin yanında, kişisel verileriniz bizden bu tür verileri istemeye yetkili olan düzenleyici ve denetleyici makamlara ve diğer kamu makam ve kurumlarına aktarılabilir. 

C. ÜÇÜNCÜ TARAF WEB SAYFALARI VE HİZMETLER

Site’de yer alan ya da Site’de bağlantısı olan ya da sizlerle ilişkimiz uyarınca verilerinizi toplayan, üçüncü partiler tarafından işletilen site ve web mülkiyetleri (her çeşit uygulamalar dahil olmak üzere, ancak bunlarla sınırlı olmaksızın) dahil olmak üzere, üçüncü partilerin gizlilik, bilgi ve diğer uygulamaları, işbu Politika kapsamında değildir ve bu uygulamalardan dolayı sorumlu tutulamayız. Söz konusu site veya mülklerin bu Site’de yer alması ya da bağlantısının olması, Şirket’in bağlantı sağladığı içerikleri onayladığı ya da sizlerin bağlantılarda yer alan içeriğe ulaşmasını amaçladığı anlamına gelmemektedir. Bu doğrultuda, Şirket, 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Kanunu’nun 4.maddesinin 2.fıkrası uyarınca, söz konusu bağlantıların içerdiği bilgilerin doğruluğunu garanti etmemektedir.

D. GÜVENLİK

Kontrolümüz altındaki kişisel bilgilerin korunması için gerekli olan, organizasyonel, teknik ve idari önlemleri alıyoruz. Eğer bizimle olan ilişkinizin artık güvenli olmadığına dair bir inancınız söz konusu ise (örneğin bizimle paylaştığınız herhangi bir verinin güvenliğinin ihlal edildiğini düşünüyorsanız), lütfen aşağıdaki “Tercihleriniz ve Sahip Olduğunuz Haklar” bölümünde belirtildiği şekilde, sorunla ile ilgili olarak hemen bizi bilgilendirin.

E. SİTE’DE YER ALAN KİŞİSEL VERİLERİNİZİN VE DİĞER KULLANICILARIN VERİLERİ

Agrogenda Üyesi ya da Abonesi olarak Site’yi kullanırken Site’ye yüklediğiniz içerikler, profilinizde yer alan temel bilgileriniz, haberlerin ya da diğer içeriklerin altına yorum yaptığınızda bu yorumlarda yer alan kişisel verilerinizin diğer Agrogenda kullanıcıları tarafından erişilebilir olacaktır. Bu kapsamda, Site’de gerekli olmadıkça kişisel bilgilerinizi paylaşmamanızı önermekteyiz. Aynı şekilde diğer kullanıcıların paylaştığı bilgilerin gizliliğine saygı göstermenizi beklemekteyiz. Diğer kullanıcıların kişisel verilerinin ilgili mevzuata aykırı kullanmanız halinde sorumluluk size ait olacaktır. 

F. TERCİHLERİNİZ VE HAKLARINIZ

Bu Site üzerinde paylaştığınız bilgilerin doğru olması ve güncel bir şekilde muhafaza edilmesi; KVKK uyarınca kişisel veriler üzerinde sahip olduğunuz hakları kullanabilmeniz ve ilgili diğer mevzuat açısından önemli olup yanlış bilgi verilmesinden doğacak sorumlulukların size ait olacağını hatırlatmak isteriz. Kişisel verilerin korunmasına ilişkin mevzuat kapsamında, KVKK Madde 11 uyarınca sahip olduğunuz haklarınızı kullanmak için, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ” uyarınca;

  1. Yazılı olarak Harbiye Mh. Bostan Sk. Orjin Apt. No.15 Kat.5 Nişantaşı 34367, Şişli İstanbul  adresine, 
  2. kvkk@agrogenda.com adresine daha önce Şirket’e bildirdiğiniz ve Şirket sisteminde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinizden elektronik posta yoluyla veya 
  3. info@agrogenda.com kayıtlı elektronik posta adresine kayıtlı elektronik posta yoluyla müracaat edebilirsiniz. 

Başvurunuzun ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen tarifedeki ücret alınabilecektir.

G. POLİTİKADA GÜNCELLEME

Bu Politikada değişiklik yapabiliriz. Politikanın en son ne zaman gözden geçirildiğini görmek için, bu sayfanın üzerindeki,
SON GÜNCELLEME TARİHİ”ne bakınız. Bu Politikadaki herhangi bir değişiklik, revize edilmiş Politika Site’de yayınlandığında yürürlüğe girer.

Saygılarımızla,